hallosuedtirol.info.
DMCA Meddelelse om krænkelse af ophavsret

Forhold til Digital Millennium Copyright Act fra 1998 (hvis tekst findes på US Copyright Office hjemmeside på http://lcweb.loc.gov/copyright/), vil hallosuedtirol.info straks svare på udsagn om krænkelse af ophavsret, som kan sendes til hallosuedtirol.info specificeret copyright repræsentant identificeret nedenfor. Vær også opmærksom på, at nedenstående afsnit 512 (f) er ansvarlig for enhver person, der med vilje har vildledende mening, at materiale eller aktivitet overtræder. Vores hjemmeside forbeholder sig ret til alene og under eget skøn at fjerne materiale og fjerne vores brugeres konti, der overtræder eller synes at krænke tredjemands immaterielle rettigheder og andre rettigheder.

Hvis du mener, at copywriten-arbejdet er blevet kopieret på en måde, der udgør en krænkelse af ophavsret, bedes du venligst give vores webstedets copyright-agent disse oplysninger:

Alle krav om krænkelse af ophavsret på eller vedrørende dette websted skal sendes til hallosuedtirol.info udpeget copyright agent på følgende adresse:

Ophavsret Kontaktformular

Vi beklager næsten enhver misbrug af vores service og tilbyder at gøre vores mest nyttige til at finde og afslutte misbrugte filer.